Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 417
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Нанотехнології в харчовій промисловостіУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Чорнобай, Я. Ю.
2015Визначення вмісту йоду в бурих водоростяхГубський, С. М.; Черножук, Т. В.; Калугін, О. Н.; Чернобай, Ю. В.; Нікітін, С. В.
2015Дослідження термохімічних процесів у навчальному процесі за допомогою автоматизованої калориметричної системиГубський, С. М.; Самойленко, С. О.; Дьяков, О. Г.; Трубіцина, С. С.
2015Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробівГоряйнова, Ю. А.; Толвай, Д. А.
2015Досвід Європейських країн у популяризації страв національної кухніГурікова, І. М.; Гуріков, І. В.; Тищенко, О. О.
2015Визначення умов структуроутворення загусників полісахаридної природиГурікова, І. М.; Сєнік, В. В.; Федченко, М. І.
2015Визначення вмісту йоду в зразках йодованої соліГубський, С. М.; Рибалко, С. М.
2015Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, М. В.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Переверзєва, А. І.; Холодна, А. В.; Яновська, І. С.
2015Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінамиЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Палаш, А. К.; Железняк, З. В.
2015Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.
2015Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Добровольська, О. В.; Колядко, Я. І.; Железняк, З. В.
2015Запровадження принципів НАССР у вітчизняну систему забезпечення безпеки харчової продукціїЄвлаш, В. В.; Самойленко, С. О.; Дацько, С. О.; Інютіна, Я. А.
2015Дослідження піноутворювальної здатності розчину желатину з солюбілізованою соняшниковою олієюПілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В.; Губська, М. O.; Балабай, А. Б.
2015Визначення впливу структуроутворювачів полісахаридної природи на спектральні характеристики сокових системЄвлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Гайдук, І. В.
2015Створення WіКі «ChemWiKi» як сучасного електронного ресурсу для самостійної роботи студентів у процесі вивчення неорганічної хіміїГубський, С. М.; Верешко, А. А.
2015Проблеми збагачення харчових продуктів йодомАксьонова, О. Ф.; Бобрішова, І. С.
2015Визначення оптичних характеристик винУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Білоконь, Н. С.; Турчина, М. К.
2015Удосконалена автоматизована система для кулонометричного титруванняГубський, С. М.; Дьяков, О. Г.; Білаш, Б. Г.
2015Продукты конверсии глюкозы в среде сверхкритического изопропанолаЛесишина, Ю. О.; Вертель, И. В.
2015Моделювання розповсюдження теплової енергії в робочих камерах теплових апаратівСаєнко, С. Ю.; Черкашина, К. Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 417