Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 417
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2015 | Нанотехнології в харчовій промисловості | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Чорнобай, Я. Ю. |
2015 | Визначення вмісту йоду в бурих водоростях | Губський, С. М.; Черножук, Т. В.; Калугін, О. Н.; Чернобай, Ю. В.; Нікітін, С. В. |
2015 | Дослідження термохімічних процесів у навчальному процесі за допомогою автоматизованої калориметричної системи | Губський, С. М.; Самойленко, С. О.; Дьяков, О. Г.; Трубіцина, С. С. |
2015 | Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів | Горяйнова, Ю. А.; Толвай, Д. А. |
2015 | Досвід Європейських країн у популяризації страв національної кухні | Гурікова, І. М.; Гуріков, І. В.; Тищенко, О. О. |
2015 | Визначення умов структуроутворення загусників полісахаридної природи | Гурікова, І. М.; Сєнік, В. В.; Федченко, М. І. |
2015 | Визначення вмісту йоду в зразках йодованої солі | Губський, С. М.; Рибалко, С. М. |
2015 | Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками | Артамонова, М. В.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Переверзєва, А. І.; Холодна, А. В.; Яновська, І. С. |
2015 | Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінами | Євлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Палаш, А. К.; Железняк, З. В. |
2015 | Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В. |
2015 | Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробів | Євлаш, В. В.; Добровольська, О. В.; Колядко, Я. І.; Железняк, З. В. |
2015 | Запровадження принципів НАССР у вітчизняну систему забезпечення безпеки харчової продукції | Євлаш, В. В.; Самойленко, С. О.; Дацько, С. О.; Інютіна, Я. А. |
2015 | Дослідження піноутворювальної здатності розчину желатину з солюбілізованою соняшниковою олією | Пілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В.; Губська, М. O.; Балабай, А. Б. |
2015 | Визначення впливу структуроутворювачів полісахаридної природи на спектральні характеристики сокових систем | Євлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Гайдук, І. В. |
2015 | Створення WіКі «ChemWiKi» як сучасного електронного ресурсу для самостійної роботи студентів у процесі вивчення неорганічної хімії | Губський, С. М.; Верешко, А. А. |
2015 | Проблеми збагачення харчових продуктів йодом | Аксьонова, О. Ф.; Бобрішова, І. С. |
2015 | Визначення оптичних характеристик вин | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Білоконь, Н. С.; Турчина, М. К. |
2015 | Удосконалена автоматизована система для кулонометричного титрування | Губський, С. М.; Дьяков, О. Г.; Білаш, Б. Г. |
2015 | Продукты конверсии глюкозы в среде сверхкритического изопропанола | Лесишина, Ю. О.; Вертель, И. В. |
2015 | Моделювання розповсюдження теплової енергії в робочих камерах теплових апаратів | Саєнко, С. Ю.; Черкашина, К. Ю. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 417