Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 417
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Нанотехнології в харчовій промисловостіУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Чорнобай, Я. Ю.
2015Визначення вмісту йоду в бурих водоростяхГубський, С. М.; Черножук, Т. В.; Калугін, О. Н.; Чернобай, Ю. В.; Нікітін, С. В.
2015Дослідження термохімічних процесів у навчальному процесі за допомогою автоматизованої калориметричної системиГубський, С. М.; Самойленко, С. О.; Дьяков, О. Г.; Трубіцина, С. С.
2015Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробівГоряйнова, Ю. А.; Толвай, Д. А.
2015Досвід Європейських країн у популяризації страв національної кухніГурікова, І. М.; Гуріков, І. В.; Тищенко, О. О.
2015Визначення умов структуроутворення загусників полісахаридної природиГурікова, І. М.; Сєнік, В. В.; Федченко, М. І.
2015Визначення вмісту йоду в зразках йодованої соліГубський, С. М.; Рибалко, С. М.
2015Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, М. В.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.; Переверзєва, А. І.; Холодна, А. В.; Яновська, І. С.
2015Взаємодія структуроутворювачів різної природи з водорозчинними вітамінамиЄвлаш, В. В.; Кузнецова, Т. О.; Палаш, А. К.; Железняк, З. В.
2015Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.
2015Сучасний стан і тенденції застосування структуроутворювачів різної природи в рецептурах цукристих кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Добровольська, О. В.; Колядко, Я. І.; Железняк, З. В.
2015Запровадження принципів НАССР у вітчизняну систему забезпечення безпеки харчової продукціїЄвлаш, В. В.; Самойленко, С. О.; Дацько, С. О.; Інютіна, Я. А.
2015Дослідження піноутворювальної здатності розчину желатину з солюбілізованою соняшниковою олієюПілюгіна, І. С.; Артамонова, М. В.; Губська, М. O.; Балабай, А. Б.
2015Визначення впливу структуроутворювачів полісахаридної природи на спектральні характеристики сокових системЄвлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Гайдук, І. В.
2015Створення WіКі «ChemWiKi» як сучасного електронного ресурсу для самостійної роботи студентів у процесі вивчення неорганічної хіміїГубський, С. М.; Верешко, А. А.
2015Проблеми збагачення харчових продуктів йодомАксьонова, О. Ф.; Бобрішова, І. С.
2015Визначення оптичних характеристик винУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Білоконь, Н. С.; Турчина, М. К.
2015Удосконалена автоматизована система для кулонометричного титруванняГубський, С. М.; Дьяков, О. Г.; Білаш, Б. Г.
2015Продукты конверсии глюкозы в среде сверхкритического изопропанолаЛесишина, Ю. О.; Вертель, И. В.
2015Моделювання розповсюдження теплової енергії в робочих камерах теплових апаратівСаєнко, С. Ю.; Черкашина, К. Ю.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 417