Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33336
Title: Досвід Європейських країн у популяризації страв національної кухні
Authors: Тищенко, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурікова, І. М.
Гуріков, І. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тищенко О. О. Досвід Європейських країн у популяризації страв національної кухні. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Гурікова І. М., Гуріков І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 399.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33336
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_399.pdf132.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.