Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33330
Title: Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктів
Authors: Косолапова, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Гриньова, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Косолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гриньова Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 394.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33330
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_394.pdf132.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.