Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33338
Title: Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів
Authors: Толвай, Д. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Горяйнова, Ю. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Толвай Д. А. Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Горяйнова Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 400.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33338
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_400.pdf132.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.