Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 417
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Побудова рівнянь правильних пірамідСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Стрюкова, Д. Ю.
2015Побудова рівняння трансляційного елемента у формі прямокутника і паралелограмаСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Романчук, К. В.
2015Нові інформаційні технології: квантовий комп’ютерХлистюк, М. В.; Рибка, Г. І.
2015Алгоритм побудови нормалізованого рівняння смуги з періодичною системою отворівСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Ковалевська, Д. В.
2015Огляд методів побудови опуклої оболонки у тривимірному просторіСофронова, М. С.; Заморіна, Ю. Ю.
2015Наближене обчислення визначених інтегралів методом трапеційТоряник, Д. О.; Денисенко, А. І.
2015Модифікований метод побудови опуклої оболонки у n-вимірному просторіСофронова, М. С.; Бєдєй, А. А.
2015Дослідження якості та складу молочних продуктів спектральними методамиВоронцова, Ж. В.; Шабельська, І. І.
2015Фізичні методи дослідження якості та складу риби й рибних продуктівВоронцова, Ж. В.; Сизонова, К. С.
2015Насипна щільністьПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Романенко, А. О.
2015Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовностіМартиненко Л. Г.; Ноздрачова, О. С.; Борисов, П. С.; Бирдін, Д. М.
2015Принцип дії рідкокристалічних моніторівПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Кузьменко, О. С.; Шуба, С. О.
2015Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Матко, Б. С.; Усенко, Д. О.
2015Пошук рішень рівнянь теплообміну модельних тіл під час сушіння харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Максимова, Т. С.
2015Застосування диференційних методів пошуку теплофізичних характеристик харчової сировини, отриманих із рішень параболічних рівняньПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2015Люмінесцентний аналіз харчових продуктівВоронцова, Ж. В.; Єрмолаєнко, В. О.
2015Дослідження реологічних характеристик вершкового маслаВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Гусєва, А. В.; Варварова, П. О.
2015Визначення параметрів ультразвукової коливальної системиПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Галіцин, Д. К.; Галіцин, О. К.
2015Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведенняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Вірко, О. С.; Венгловський, Г. В.
2015Сучасні теплоізолюючі матеріалиМалафаєв, М. Т.; Вірко, О. С.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 417