Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2101-2110 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожуванняДроменко, О. Б.; Богодиця, О. О.; Калініна, В. С.
2021-04-08Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні виробиКамсуліна, Н. В.; Гуркіна, З. А.
2021-04-08Розробка сирокопчених виробів із м’яса індичкиБольшакова, В. А.; Івасенко, І. О.; Ломака, Р. С.
2021-04-08Розвиток технології виробництва реструктурованих м’ясних виробівЯнчева, М .О.; Головко, О. В.
2021-04-08Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробівЖелєва, Т. С.; Неймак, Л. Р.
2021-04-08Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.
2021-04-08Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології м’ясних виробівКамсуліна, Н. В.; Кротюк, М. К.
2021-04-08Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбасОнищенко, В. М.; Кисленко, Д. О.
2021-04-08Дослідження процесів набрякання харчових волоконЖелєва, Т. С.; Ключка, Д. С.
2021-04-08Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівПілюгіна, І. С.; Гришко, С. І.