Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2101-2110 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
208
209
210
211
212
213
214
...
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування
Дроменко, О. Б.
;
Богодиця, О. О.
;
Калініна, В. С.
2021-04-08
Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби
Камсуліна, Н. В.
;
Гуркіна, З. А.
2021-04-08
Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички
Большакова, В. А.
;
Івасенко, І. О.
;
Ломака, Р. С.
2021-04-08
Розвиток технології виробництва реструктурованих м’ясних виробів
Янчева, М .О.
;
Головко, О. В.
2021-04-08
Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробів
Желєва, Т. С.
;
Неймак, Л. Р.
2021-04-08
Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Інжиянц, А. Т.
;
Мороз, Д. Д.
2021-04-08
Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології м’ясних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Кротюк, М. К.
2021-04-08
Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас
Онищенко, В. М.
;
Кисленко, Д. О.
2021-04-08
Дослідження процесів набрякання харчових волокон
Желєва, Т. С.
;
Ключка, Д. С.
2021-04-08
Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Пілюгіна, І. С.
;
Гришко, С. І.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true