Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179
Title: | Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички |
Authors: | Івасенко, І. О. Ломака, Р. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Большакова, В. А. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Івасенко І. О., Ломака Р. С. Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички. Наук. кер. В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 47 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-47.pdf | 99.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.