Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179
Title: Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички
Authors: Івасенко, І. О.
Ломака, Р. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Івасенко І. О., Ломака Р. С. Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички. Наук. кер. В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 47
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22179
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-47.pdf99.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.