Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Title: Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Authors: Гришко, С. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гришко С. І. Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 55
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-55.pdf108.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.