Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22188
Title: Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробів
Authors: Неймак, Л. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Т. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Неймак Л. Р. Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробів. Наук. кер. Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 52
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22188
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-52.pdf99.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.