Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22178
Title: | Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби |
Authors: | Гуркіна, З. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Камсуліна, Н. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Гуркіна З. А. Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби. Наук. кер. Н. В. Камсуліна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 46 |
Series/Report no.: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22178 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-46.pdf | 98.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.