Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22178
Title: Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби
Authors: Гуркіна, З. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гуркіна З. А. Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби. Наук. кер. Н. В. Камсуліна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 46
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22178
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-46.pdf98.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.