Традиції та інновації харчування туристів : [62] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Використання інформаційних технологій в управлінні підприємствами ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2019Розробка проекту студії кулінарного мистецтваЯцун, Л. М.; Шевченко, К. М.
2019Методологія формування стратегій розвитку сфери харчування населення в системі туризмуГерасименко, В. Г.; Шатохіна, О. О.
2019Ефективність управління системами харчування у сфері туризмуЯцун, Л. М.; Черненко, Д. С.
2019Державне регулювання системи харчування населенняЯцун, Л. М.; Хомутова, Я. В.
2019Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів туризмуЯцун, Л. М.; Тоберко, Л. О.
2019Сукралоза – цукрозамінник нового поколінняАксьонова, О. Ф.; Суліма, О. В.; Кот, С. М.
2019Формування системи управління сталим розвитком підприємств ресторанного господарстваЯцун, Л. М.; Соколова, А. В.
2019Управління інноваціями в ресторанному господарствіКоралевські, Якуб; Сич, В. В.
2019Оптимізація раціонів харчування туристівАртеменко, В. С.; Сирцов, О. В.
2019Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризмуСущенко, О. А.; Семків, М. О.
2019Напрями розвитку кулінарного туризму ХарковаЯцун, Л. М.; Румянцева, В.
2019Маркетингові дослідження і планування маркетингової діяльності туристичних підприємствПономаренко, О. О.
2019Modern trends of tourists food organization in the McDonald's corporation in UkraineKlok, O.; Pletnova, D. D.
2019Формування національної політики харчування населенняЯцун, Л. М.; Мошков, К. С.
2019Формування стратегії природовідповідного розвитку сфери харчування населенняЯцун, Л. М.; Легун, Д.
2019Збагачення харчових продуктів вітаміном D на прикладі морозиваАксьонова, О. Ф.; Коляденко, О. В.
2019Роль соціальних медіа у просуванні підприємств ресторанного бізнесуКлок, О. П.; Лосева, О. Г.
2019Маркетингові аспекти управління підприємницькою діяльністю та готельно-ресторанного обслуговуванняСущенко, О. А.; Касенкова, К. В.
2019Глобальні тенденції розвитку сфери харчування в системі туризмуФлагестад, Арвід; Золочевська, Х. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62