Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Використання інформаційних технологій в управлінні підприємствами ресторанного господарства | Шеховцова, Д. Д. |
2019 | Розробка проекту студії кулінарного мистецтва | Яцун, Л. М.; Шевченко, К. М. |
2019 | Методологія формування стратегій розвитку сфери харчування населення в системі туризму | Герасименко, В. Г.; Шатохіна, О. О. |
2019 | Ефективність управління системами харчування у сфері туризму | Яцун, Л. М.; Черненко, Д. С. |
2019 | Державне регулювання системи харчування населення | Яцун, Л. М.; Хомутова, Я. В. |
2019 | Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів туризму | Яцун, Л. М.; Тоберко, Л. О. |
2019 | Сукралоза – цукрозамінник нового покоління | Аксьонова, О. Ф.; Суліма, О. В.; Кот, С. М. |
2019 | Формування системи управління сталим розвитком підприємств ресторанного господарства | Яцун, Л. М.; Соколова, А. В. |
2019 | Управління інноваціями в ресторанному господарстві | Коралевські, Якуб; Сич, В. В. |
2019 | Оптимізація раціонів харчування туристів | Артеменко, В. С.; Сирцов, О. В. |
2019 | Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму | Сущенко, О. А.; Семків, М. О. |
2019 | Напрями розвитку кулінарного туризму Харкова | Яцун, Л. М.; Румянцева, В. |
2019 | Маркетингові дослідження і планування маркетингової діяльності туристичних підприємств | Пономаренко, О. О. |
2019 | Modern trends of tourists food organization in the McDonald's corporation in Ukraine | Klok, O.; Pletnova, D. D. |
2019 | Формування національної політики харчування населення | Яцун, Л. М.; Мошков, К. С. |
2019 | Формування стратегії природовідповідного розвитку сфери харчування населення | Яцун, Л. М.; Легун, Д. |
2019 | Збагачення харчових продуктів вітаміном D на прикладі морозива | Аксьонова, О. Ф.; Коляденко, О. В. |
2019 | Роль соціальних медіа у просуванні підприємств ресторанного бізнесу | Клок, О. П.; Лосева, О. Г. |
2019 | Маркетингові аспекти управління підприємницькою діяльністю та готельно-ресторанного обслуговування | Сущенко, О. А.; Касенкова, К. В. |
2019 | Глобальні тенденції розвитку сфери харчування в системі туризму | Флагестад, Арвід; Золочевська, Х. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62