Традиції та інновації харчування туристів : [62] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 62
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Використання інформаційних технологій в управлінні підприємствами ресторанного господарстваШеховцова, Д. Д.
2019Розробка проекту студії кулінарного мистецтваЯцун, Л. М.; Шевченко, К. М.
2019Методологія формування стратегій розвитку сфери харчування населення в системі туризмуГерасименко, В. Г.; Шатохіна, О. О.
2019Ефективність управління системами харчування у сфері туризмуЯцун, Л. М.; Черненко, Д. С.
2019Державне регулювання системи харчування населенняЯцун, Л. М.; Хомутова, Я. В.
2019Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів туризмуЯцун, Л. М.; Тоберко, Л. О.
2019Сукралоза – цукрозамінник нового поколінняАксьонова, О. Ф.; Суліма, О. В.; Кот, С. М.
2019Формування системи управління сталим розвитком підприємств ресторанного господарстваЯцун, Л. М.; Соколова, А. В.
2019Управління інноваціями в ресторанному господарствіКоралевські, Якуб; Сич, В. В.
2019Оптимізація раціонів харчування туристівАртеменко, В. С.; Сирцов, О. В.
2019Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризмуСущенко, О. А.; Семків, М. О.
2019Напрями розвитку кулінарного туризму ХарковаЯцун, Л. М.; Румянцева, В.
2019Маркетингові дослідження і планування маркетингової діяльності туристичних підприємствПономаренко, О. О.
2019Modern trends of tourists food organization in the McDonald's corporation in UkraineKlok, O.; Pletnova, D. D.
2019Формування національної політики харчування населенняЯцун, Л. М.; Мошков, К. С.
2019Формування стратегії природовідповідного розвитку сфери харчування населенняЯцун, Л. М.; Легун, Д.
2019Збагачення харчових продуктів вітаміном D на прикладі морозиваАксьонова, О. Ф.; Коляденко, О. В.
2019Роль соціальних медіа у просуванні підприємств ресторанного бізнесуКлок, О. П.; Лосева, О. Г.
2019Маркетингові аспекти управління підприємницькою діяльністю та готельно-ресторанного обслуговуванняСущенко, О. А.; Касенкова, К. В.
2019Глобальні тенденції розвитку сфери харчування в системі туризмуФлагестад, Арвід; Золочевська, Х. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 62