Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23732
Title: | Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму |
Authors: | Семків, М. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Сущенко, О. А. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Семків М. О. Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. А. Сущенко ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 153-156. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23732 |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-153-156.pdf | 280.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.