Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23732
Title: Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму
Authors: Семків, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Сущенко, О. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Семків М. О. Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. А. Сущенко ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 153-156.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23732
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-153-156.pdf280.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.