Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23769
Title: Методологія формування стратегій розвитку сфери харчування населення в системі туризму
Authors: Шатохіна, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Герасименко, В. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шатохіна О. О. Методологія формування стратегій розвитку сфери харчування населення в системі туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. В. Г. Герасименко ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 175-179.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23769
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-175-179.pdf285.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.