Традиції та інновації харчування туристів : [62] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 62
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населенняЯцун, Л. М.; Горяйнов, А. Б.
2019Проблеми управління якістю ресторанного обслуговування туристівЯцун, Л. М.; Ворошилова, Д. С.
2019Роль подієвого туризму у просуванні гастрономічних турівНаумік-Гладка, К. Г.; Вовк, К. М.
2019Кулінарний ІТ-гід міста ХарковаЯцун, Л. М.; Байрачна, М. А.
2019Features of the railway catering in tourismAkhmedova, O.
2019Інноваційний розвиток ресторанного господарства як чинник успіху туризмуЗбігнєв, Гарнцарек; Абрамчук, Д. А.
2019Сучасний стан готельно ресторанного бізнесу УкраїниЧорна, М. В.; Шинкар, М. C.
2019Менеджмент якості ресторанних послуг в туризміСелютін, В. М.; Шевченко, К. Г.
2019Сегментація та диверсифікація ринку туристично-рекреаційних послугВіннікова, В. В.; Черечеча, М. Г.
2019Кулінарні традиції туристів як чинник формування ресторанної мережіЯцун, Л. М.; Хомутова, Я. В.
2019Investment policy as a tool of development of the recreation and tourism industry of UkraineTymoshenko, K. V.
2019Взаємозв’язок сфери туризму та економічного розвитку суспільстваСтрижак, О. О.; Алдошина, М. В.
2019Проблеми регіонального розвитку ресторанного господарства як складової туризмуЯцун, Л. М.; Стирнік, І. М.
2019Тенденції розвитку ринку фаст-фуду в УкраїніСмольнякова, Н. М.; Співак, О. В.
2019Економічний механізм формування туристично-рекреаційного простору в УкраїніВіннікова, В. А.; Сереженко, В. С.
2019Фрактальна структуризація чинників розвитку українського ресторанного бізнесуСелютін, С. В.
2019Фрактальні підходи до формування туристсько ресторанних кластерівСелютін, С. В.
2019Фрактальна системність мішленівських ресторанівСелютін, В. М.; Рукас, В. І.
2019Процесний підхід у концепції управління проектами підприємства ресторанного господарстваОльшанський, O. В.; Панішєва, Г.
2019Оцінка управлінського потенціалу підприємстваПічугіна, Т. С.; Назаренко, С. В.; Сидоренко, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 62