Товарознавча наука–традиції та сучасність : [136] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 136
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Супутниковий моніторинг стану довкілляКручина, В. В.; Акчуріна, С. Р.
2019Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економікиБочарова, О. В.; Якимова, Д. М.
2019Використання митного тарифу для регулювання національного ринкуЗахаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Носуля, Є. В.
2019Розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання функціонального ароматизаторуКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Шушман, Н. А.
2019Відповідність якості продукції вимогам міжнародних стандартівПавлова, В. А.; Шило, О. А.
2019Проблеми контролю якості в косметичній галузіАкмен, В. О.; Головко, М. П.; Чеченьов, М. Г.
2019Зносостійкість тканин військового призначенняМихайлова, Г. М.; Чеховська, М. С.
2019Оцінка якості дитячих зубних пастСорокіна, С. В.; Чаплигіна, А. О.
2019Особливості проведення митного контролю, митного оформлення та експертизи партії мармеладу під час імпорту до УкраїниДюкарева, Г. І.; Цвіркун, В. В.
2019Перспективи удосконалення якості пакетів з поліетиленуАкмен, В. О.; Хмельницький, Д. С.
2019До питання проведення митних експертизЗахаренко, В. О.; Хименко, С. В.
2019Проблеми побудови транспортно-логістичних систем під час здійснення перевезення вантажів через митний кордонСорокіна, С. В.; Харченко, В. С.; В’язовська, О. С.
2019Товарознавчі аспекти формування якості зефіруЧуйко, М. М.; Халабуда, М. О.
2019Якість пакування та повнота маркування крекеру, що реалізується в торговельній мережіЧуйко, М. М.; Фесенко, А. О.
2019Дослідження якості напівфабрикатів із рослинної сировини для подальшого використання у лікеро-горілчаній галузіКолесник, В. В.; Головко, М. П.; Субота, В. О.
2019Українська новорічна різдвяна ялинкова іграшкаСапожник, Д. І.; Сполітак, Л. І.
2019Аналіз факторів, що впливають на формування асортименту косметичних товарівКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Сопіна, К. О.
2019Товарознавча характеристика пральних порошківЧуйко, М. М.; Скульська, А. М.
2019Металевий посуд – важливий інструмент в системі управління якістю харчових продуктівДюкарева, Г. І.; Скрипник, С. В.
2019Особливості рекламної діяльності в сучасних ринкових умовахСорокіна, С. В.; Скоробагатов, О. А.; Таран, Д. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 136