Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52356
Title: Металевий посуд – важливий інструмент в системі управління якістю харчових продуктів
Authors: Скрипник, С. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дюкарева, Г. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скрипник С. В. Металевий посуд – важливий інструмент в системі управління якістю харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52356
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_82.pdf81.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.