Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52360
Title: Дослідження якості напівфабрикатів із рослинної сировини для подальшого використання у лікеро-горілчаній галузі
Authors: Субота, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, В. В.
Головко, М. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Субота В. О. Дослідження якості напівфабрикатів із рослинної сировини для подальшого використання у лікеро-горілчаній галузі. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Колесник В. В., Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52360
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_86.pdf81.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.