Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373
Title: Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки
Authors: Якимова, Д. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Бочарова, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Якимова Д. М. Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бочарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_99.pdf84.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.