Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373
Title: | Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки |
Authors: | Якимова, Д. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Бочарова, О. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Якимова Д. М. Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бочарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_99.pdf | 84.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.