Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52389
Title: Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу
Authors: Денисенко, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Денисенко А. І. Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 109.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52389
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_109.pdf81.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.