Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52508
Title: Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговування
Authors: Коржавих, Д. К.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковалевська, Н. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коржавих Д. К. Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговування. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Ковалевська Н. С. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52508
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_120.pdf81.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.