Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 761-770 of 899 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення якості біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Портнова, І. А.
2013Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакуумуПалвашова, Г. І.; Овчиннікова, Я. В.
2013Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлиниПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Отрода, О. С.
2013Нові білкові наноструктуровані добавкиз квасоліПавлюк, Р. Ю.; Кострова, К. В.; Ткаченко, І. В.
2013Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складомПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.,; Плотнікова, Р. В.; Веселова, Н. В.
2013Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировиниФедак, Н. В.; Галоян, А. Г.; Вернигора, Д. Л.
2013Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарстваКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С.С.; Захваткіна, О. В.
2013Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Журба, А. В.,; Коротаєва, Є. О.
2013Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукціїГринченко, О. О.; Омельченко, С. Б.; Гірка, Т. В.
2013Використання маринадів у технології приготування страв із м’ясаОщипок, І. М.; Горяний, Ю. М; Сороколат, Н. В.