Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 761-770 of 899 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
...
74
75
76
77
78
79
80
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Вивчення якості біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів з обліпихи
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Портнова, І. А.
2013
Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакууму
Палвашова, Г. І.
;
Овчиннікова, Я. В.
2013
Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Отрода, О. С.
2013
Нові білкові наноструктуровані добавкиз квасолі
Павлюк, Р. Ю.
;
Кострова, К. В.
;
Ткаченко, І. В.
2013
Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, Н. Г.,
;
Плотнікова, Р. В.
;
Веселова, Н. В.
2013
Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Федак, Н. В.
;
Галоян, А. Г.
;
Вернигора, Д. Л.
2013
Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С.С.
;
Захваткіна, О. В.
2013
Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів
Пивоваров, П. П.
;
Журба, А. В.,
;
Коротаєва, Є. О.
2013
Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції
Гринченко, О. О.
;
Омельченко, С. Б.
;
Гірка, Т. В.
2013
Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса
Ощипок, І. М.
;
Горяний, Ю. М
;
Сороколат, Н. В.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
897
2013
Has File(s)
897
true