Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34579
Title: Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакууму
Authors: Овчиннікова, Я. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Палвашова, Г. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Овчиннікова Я. В. Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакууму. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Палвашова Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 147.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34579
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_147-147.pdf134.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.