Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Title: Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції
Authors: Гірка, Т. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Гірка Т. В. Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гринченко О. О., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 11.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28637
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_10-10.pdf132.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.