Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640
Title: | Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса |
Authors: | Горяний, Ю. М Сороколат, Н. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ощипок, І. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Горяний Ю. М. Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сороколат Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 13. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_12-12.pdf | 133.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.