Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640
Title: Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса
Authors: Горяний, Ю. М
Сороколат, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ощипок, І. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Горяний Ю. М. Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сороколат Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 13.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_12-12.pdf133.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.