Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 681-690 of 900 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Застосування препаратів целюлози в м'ясних системахКамсуліна, Н. В.; Городажев, Д. А.
2013Спектрофотометричне дослідження стійкості ліпідо-магнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Дуналіелла СалінаПавлоцька, Л. Ф.; Цихановська, І. В.; Некрасова, О. В.; Вареніч, М. О.
2013Вивчення стійкості термо- та кріоударом комплексної харчової добавки на основі магнетиту та мікроводорості DunaliellaSalina.Цихановська, І. В.; Цибань, Л. С.; Сніжко, А. А.; Давиденко, Г. О.
2013Предпосылки конструирования технологии кулинарных изделий из жидкого бездрожжевого тестаЖуков, Е. В.; Сыкал, Е. А.
2013Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амарантуЛазоренко, Н. П.; Дорохович, В. В.; Омельянченко, І. С.
2013Екстрагування водоростевих каротиноїдів харчовими жирамиГорбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Старостенко, Є. О.
2013Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобиниДоценко, В. Ф.; Гавриш, А. В.; Мирошник, Ю. А.
2013Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіямиПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Граділь, У. І.; Ткаченко, І. В.
2013Вивчення якості гомогенізованих оздоровчих сиркових виробів, збагачених каротиноїдними добавками, отриманих із використанням нанотехнологійГлубокий, Д. О.; Вітренко, Н. С.
2013Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення на БАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селериПогарська, В. В.; Кострова, К. В.; Горбунов, Е. В.