Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32713
Title: Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями
Authors: Граділь, У. І.
Ткаченко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Граділь У. І., Ткаченко І. В. Експертизайоцінюваннявмісту біологічно активнихречовин салатної продукції індау посівного (8 різновидів), вирощеного за різними технологіями. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.134.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32713
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_134-134.pdf135.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.