Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32656
Title: Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту
Authors: Омельянченко, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Лазоренко, Н. П.
Дорохович, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Омельянченко І. С. Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лазоренко Н. П., Дорохович В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.124.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32656
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_124-124.pdf128.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.