Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32656
Title: | Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту |
Authors: | Омельянченко, І. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Лазоренко, Н. П. Дорохович, В. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Омельянченко І. С. Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лазоренко Н. П., Дорохович В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.124. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32656 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_124-124.pdf | 128.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.