Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32711
Title: | Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення на БАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селери |
Authors: | Горбунов, Е. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В. В. Кострова, К. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горбунов Е. В. Вивчення впливу кріогенного шокового заморожування таподрібнення наБАР підчас отримання дрібнодисперсних добавок із селери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Кострова К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.132. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32711 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_132-132.pdf | 166.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.