Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32654
Title: Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Authors: Мирошник, Ю. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Доценко, В. Ф.
Гавриш, А. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Мирошник Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Доценко В. Ф., Гавриш А. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32654
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_122-122.pdf128.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.