Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2171-2180 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
215
216
217
218
219
220
221
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012-04-25
Аналіз конструкцій електродіалізаторів
Гетьман, Є. В.
2012-04-25
Дослідження втрат тиску під час руху сухих конфітюрів круглими трубопроводами
Медведєва, В. В.
;
Альбоща, А. В.
;
Вовченко, Д. Е.
;
Бабенко, О. Л.
2012-04-25
Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Хохітва, К. В.
;
Щербина, С. О.
;
Бударина ., А. І.
;
Полна, В. І.
2012-04-25
Перспективы развития сублимационной сушки
Шеина, Е. С.
;
Шевелева, Е. С.
;
Чуенко, В. А.
;
Тельних, К. В.
2013
Розробка рекомендацій із використання гранул, одержаних у межах реалізації технології молочної сировини з регульованим сольовим складом
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, Н. Г.,
;
Плотнікова, Р. В.
;
Веселова, Н. В.
2013
Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Федак, Н. В.
;
Галоян, А. Г.
;
Вернигора, Д. Л.
2013
Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С.С.
;
Захваткіна, О. В.
2013
Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів
Пивоваров, П. П.
;
Журба, А. В.,
;
Коротаєва, Є. О.
2013
Технологія заморожених напівфабрикатів для оздоблення кулінарної та кондитерської продукції
Гринченко, О. О.
;
Омельченко, С. Б.
;
Гірка, Т. В.
2013
Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса
Ощипок, І. М.
;
Горяний, Ю. М
;
Сороколат, Н. В.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true