Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28719
Title: Перспективы развития сублимационной сушки
Authors: Шеина, Е. С.
Шевелева, Е. С.
Чуенко, В. А.
Тельних, К. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шеина Е. С., Шевелева Е .С., Чуенко В. А., Тельних К. В. Перспективы развития сублимационной сушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Киптелая Л. В., Загорулько А. Е. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28719
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.