Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28714
Title: Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів
Authors: Хохітва, К. В.
Щербина, С. О.
Бударина ., А. І.
Полна, В. І.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хохітва К. В., Щербина С. О., Бударина А. І., Полна В. І. Розрахунок напруги тертя сухих конфітюрів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В.І., Лшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28714
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.