Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 35 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушіннямГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Журавльов, С. В.
2019Застосування вимірювальних підсилювачів для проведення досліджень у продуктах харчуванняДьяков, О. Г.; Іштван, Є. О.; Даниленко, О. Ф.
2019Удосконалення способу виробництва плодоовочевих порошківЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.; Мирошник, К. В.
2019Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробівЛяшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ібаєв, Е. Б.
2019Кріоконцентрування харчової сировини гранульованим діоксидом вуглецюБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2019Витрати теплоти при сушінні насіння гарбузаДмитренко, Н. В.; Пазюк, В. М.
2019Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Інтенсифікація тепломасоперенесення при зневодненні термолабільних матеріалівСнєжкін, Ю. Ф.; Дабіжа, Н. О.; Малащук, Н. С.; Гусарова, О. В.