Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52707
Title: Удосконалення способу виробництва плодоовочевих порошків
Authors: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Гордієнко, І. О.
Мирошник, К. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О., Мирошник К. В. Удосконалення способу виробництва плодоовочевих порошків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 11-12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52707
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-12-13.pdf147.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.