Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
06. Матеріали наукових конференцій
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 35.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2019
Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів
Орлова, С. С.
;
Овсянникова, Л. К.
2019
Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини
Маяк, О. А
;
Сардаров, А. М.
2019
Сушіння біологічної сировини в режимі кріосублімаційного Фракціонування
Осецький, А. І.
;
Гольцев, А. М.
;
Севастянов, С. С.
2019
Апарат для варіння формованих шинкових виробів із підпресовуванням
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Козін, C. М.
2019
Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
Овсянникова, Л. К.
;
Орлова, С. С.
;
Соколовська, О. Г.
2019
Тороїдальний потенціал двочастотних коливань молекули води
Малафаєв, М. Т.
2019
Фазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінні
Михайлик, В. А.
2019
Використання НВЧ у процесах сушіння
Павлюк, І. М.
2019
Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій
Погожих, М. І.
;
Неміріч, О. В.
Перегляд
Автор
5
Погожих, М. І.
3
Снєжкін, Ю. Ф.
2
Васильєв, С. В.
2
Гусарова, О. В.
2
Загорулько, А. М.
2
Загорулько, О. Є.
2
Кац, А. К.
2
Луніна, Л. О.
2
Михайлов, В. М.
2
Овсянникова, Л. К.
.
далі >
за датою випуску
35
2019
Has File(s)
35
true