Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
Title: | Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів |
Authors: | Ляшенко, Б. В. Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. Ібаєв, Е. Б. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 13-14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-14-15.pdf | 146.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.