Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
Title: Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів
Authors: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Ібаєв, Е. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 13-14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-14-15.pdf146.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.