Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52706
Title: Застосування вимірювальних підсилювачів для проведення досліджень у продуктах харчування
Authors: Дьяков, О. Г.
Іштван, Є. О.
Даниленко, О. Ф.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дьяков О. Г., Іштван Є. О., Даниленко О. Ф. Застосування вимірювальних підсилювачів для проведення досліджень у продуктах харчування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 9-10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52706
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-10-11.pdf151.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.