Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32977
Title: Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточок
Authors: Поперечний, А. М.
Жданов, І. В.
Миронова, Н. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Поперечний А. М., Жданов І. В., Миронова Н. О. Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 255-257
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32977
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-255-257.pdf218.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.