Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33676
Title: | Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів |
Authors: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Постнов Г. М., Червоний В. М. Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 257-259 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33676 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-257-259.pdf | 268.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.