Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33676
Title: Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М. Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 257-259
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33676
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-257-259.pdf268.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.