Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33687
Title: Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди
Authors: Пілюгіна, І. С.
Кузнецова, Т. О.
Артамонова, М. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О., Артамонова М. В. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 279-280
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33687
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-279-280.pdf203.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.