Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689
Title: Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів
Authors: Погожих, М. І.
Павлюк, І. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Павлюк І. М. Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 283-284
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-283-284.pdf214 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.