Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689
Title: | Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів |
Authors: | Погожих, М. І. Павлюк, І. М. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Погожих М. І., Павлюк І. М. Розрахунок режимів розморожування харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 283-284 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33689 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-283-284.pdf | 214 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.