Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 158 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Про взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальціюКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О.
2014-05-22Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014-05-22Перспективи використання плодових порошків у технології борошняних кондитерських виробівМедвідь, І. М.; Мирошник, Ю. А.; Шидловська, О. Б.
2014-05-22Обґрунтування рецептурного складу оздоблюючих напівфабрикатів з емульсійною та пінною структуроюОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2014-05-22Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошнаМедведєва, А. О.; Завадинська, О. Ю.; Михайлик, В. С.
2014-05-22Використання шротів у технології борошняних кондитерських виробівМихайлик, В. С.; Ткаченко, Л. В.
2014-05-22Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукціїМіронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В.
2014-05-22Підвищення біологічної цінності зернового хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2014-05-22Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2014-05-22Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовищеКоротаєва, Є. О.; Неклеса, О. П.; Шевцов, А. В.