Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 158 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
16
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Про взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальцію
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Борисова, А. О.
2014-05-22
Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину
Любенко, Г. Д.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2014-05-22
Перспективи використання плодових порошків у технології борошняних кондитерських виробів
Медвідь, І. М.
;
Мирошник, Ю. А.
;
Шидловська, О. Б.
2014-05-22
Обґрунтування рецептурного складу оздоблюючих напівфабрикатів з емульсійною та пінною структурою
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2014-05-22
Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошна
Медведєва, А. О.
;
Завадинська, О. Ю.
;
Михайлик, В. С.
2014-05-22
Використання шротів у технології борошняних кондитерських виробів
Михайлик, В. С.
;
Ткаченко, Л. В.
2014-05-22
Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції
Міронов, О. Ю.
;
Неклеса, О. П.
;
Мороз, О. В.
2014-05-22
Підвищення біологічної цінності зернового хліба
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
;
Гейко, Т. С.
2014-05-22
Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2014-05-22
Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовище
Коротаєва, Є. О.
;
Неклеса, О. П.
;
Шевцов, А. В.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
4
Головко, М. П.
4
Лисюк, Г. М.
4
Лосєва, С. М.
4
Олійник, С. Г.
4
Самохвалова, О. В.
3
Головко, Т. М.
.
next >
Date issued
157
2014
1
2011