Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29685
Title: Використання шротів у технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Михайлик, В. С.
Ткаченко, Л. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Михайлик В. С., Ткаченко Л. В. Використання шротів у технології борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 49-50
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29685
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-49-50.pdf209.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.