Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29687
Title: Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції
Authors: Міронов, О. Ю.
Неклеса, О. П.
Мороз, О. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Міронов О. Ю., Неклеса О. П., Мороз О. В. Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 51-52
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29687
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-51-52.pdf191.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.