Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681
Title: Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину
Authors: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 43-44
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-43-44.pdf191 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.