Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681
Title: | Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину |
Authors: | Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 43-44 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-43-44.pdf | 191 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.