Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29680
Title: | Про взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальцію |
Authors: | Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. Борисова, А. О. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 41-42 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29680 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-41-42.pdf | 211.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.