Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 344 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
35
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікації
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2014-05-22
Науково-практичні основи концепції харчування студентів
Крайнюк, Л. М.
;
Федак, Н. В.
;
Сергєєва, О. В.
2014-05-22
Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше»
Чернікова, Ю. А.
;
Самохвалова, О. В.
2014-05-22
Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшникової
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
2014-05-22
Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Рогова, А. Л.
;
Аліфов, Шаміль Алмамед огли
2014-05-22
Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгів
Трощий, Т. В.
;
Рябець, О. Ю.
;
Кобилинська, Н. В.
2014-05-22
Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерів
Сороколат, Н. В.
;
Юрченко, С. Л.
2014-05-22
Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях
Крутовой, Ж. А.
;
Запаренко, А. В.
;
Касилова, Л. А.
;
Зуева, А. В.
2014-05-22
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням порошку з виноградних кісточок
Лисюк, Г. М.
;
Гревцева, Н. В.
;
Букреєва, Ю. В.
2014-05-22
Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів
Кучерук, З. І.
;
Цуканова, О. С.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Муравйова, О. М.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
5
Чаговець, В. В.
4
Головко, М. П.
4
Гірінова, Л. В.
4
Землянко, Ю. В.
4
Кравцова, Т. А.
.
next >
Date issued
341
2014
1
2011
Has File(s)
342
true