Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136
Title: Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше»
Authors: Чернікова, Ю. А.
Самохвалова, О. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Чернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 69-70
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-69-70.pdf190.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.