Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30760
Title: | Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів |
Authors: | Кучерук, З. І. Цуканова, О. С. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Кучерук З. І., Цуканова О. С. Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 93-95 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30760 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-93-95.pdf | 236.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.