Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30760
Title: Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів
Authors: Кучерук, З. І.
Цуканова, О. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кучерук З. І., Цуканова О. С. Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 93-95
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30760
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-93-95.pdf236.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.